Testimonials Wat deelnemers over ons en mindfulness zeggen


“Karst heeft me glimlachend gewezen op mijn grootste vijand. Die was ik zelf, natuurlijk. Ik ben opgehouden de wereld om me heen de schuld te geven.”

- Balt

“Op een bepaald momenten kon ik heel hard lachen om de gedachten die me zo lang bezig hadden gehouden. Ik neem mezelf sinds de cursus een stuk minder serieus, en dat heeft me veel lucht gegeven!”

- Saskia

Het mooie van mindfulness is dat de techniek zo simpel is dat je het blijft toepassen. Ik word elke dag weer iets beter.

- Joost

“Mindfulness is alles behalve zweverig. Piekeren en stressen is zweverig. De zelfconfrontatie die ik met mindfulness ben aangegaan heeft mij gedwongen om zonder excuses te aanvaarden waar ik sta in mijn leven. Van hieruit kan ik realistisch verder bouwen aan mijn leven.”

- Eva

“Deze mindfulness cursus is een aanrader voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen. Van alle dingen die ik heb geprobeerd is mindfulness de basis waar al het andere uit voorkomt. Als je hebt ontdekt wie je werkelijk bent gaat alles een stuk gemakkelijker.”

- Fabian

“Janco legt alles heel duidelijk uit. Er is niks veranderd in mijn leven en toch is alles door mindfulness leuker en meer ontspannen geworden. Alleen maar omdat ik dingen met meer aandacht ben gaan doen.”

- Maxime

“Dankzij mindfulness kan ik nu om de perfectionist in mij lachen.”

- Arno

“Ik heb een stilte en rust ervaren waar ik altijd in thuis kan komen, wat er ook gebeurt. Dit brengt een enorme relativering met zich mee. Soms zie ik zelfs de schoonheid in van de minder leuke dingen. Ik zou willen dat ik mindfulness eerder had ontdekt.”

- Aafke

“Door deze mindfulness training heb ik meer plezier in mijn werk gekregen, omdat ik beter met stress om ga.”

- Daan

“Ik voelde mij meteen thuis. Met zijn ontspannen houding heeft Janco mij meteen op mijn gemak gesteld. Ik ben met mindfulness begonnen om al mijn problemen op te lossen. Dit is niet gelukt. In plaats daarvan ben ik een levenslang proces van zelfontdekking gestart. Een avontuur dat van mij nooit meer hoeft te eindigen!”

- Carlijn